

Збірник 50 рецептів "Корисні веган десерти від А до Я"
В ексклюзивному збірнику « Корисні веган десерти від А до Я» ми зібрали майже всі наші ТОПові рецепти корисних десертів. З ним ти навчишся з легкістю готувати 50 різних десертів без білого цукру, глютену та тваринних продуктів.
У книзі можна знайти рецепти для різних смакових уподобань, від простих солодощів до більш складних варіантів, ідеальних для особливих подій чи свят.
Представлені такі рецепти десертів як: шоколад, цукерки, батончики, печиво, кекси, пироги та торти. В рецептах використовуємо лише натуральні інгредієнти, такі, як фрукти, горіхи, насіння, рослинне молоко, какао продукти, натуральні підсолоджувачі та інші корисні замінники традиційних продуктів.
Книга підходить як для новачків, так і для досвідчених кулінарів, адже рецепти супроводжуються покроковими інструкціями, прописані різні заміни, що дозволяє створювати смачні десерти без стресу та розчарування. 100% робочі рецепти за якими виходить з першого разу!
Збірник - це гарно оформлена електронна книга в pdf форматі. Кожен рецепт йде з детальною покроковою інструкцією приготування та фото процесом.
Доступ до матеріалів назавжди, можна завантажити собі на будь-який зручний пристрій!
* Цей збірник, у якому ми зібрали 50 наших найкращих рецептів, має вигіднішу ціну порівняно з окремими збірниками з десертами, які представлені на сайті.
Що входить в збірник?
✔️50 рецептів (pdf файл), перелік десертів нижче на фото
✔️Розгорнута теорія ( pdf файл)
Борошно з глютеном - види, сорти, особливості та користь
Борошно без глютену- види, особливості та користь
Крохмалі та камеді
Замінники яєць
Замінники молочних продуктів
Про різні види підсолоджувачів
Які рослинні олії/ жири краще використовувати у випічці
Часті помилки при приготуванні веган випічки!
Поради які допоможуть подружитися зі своєю духовкою!
Сода чи розпушувач?
✔️Розгорнута теорія з шоколаду ( pdf файл)
Історія створення шоколаду
Що потрібно для створення корисного веган шоколаду
Як правильно обрати сировину для роботи та як зберігати
Зберігання готових шоколадних виробів
Темперування шоколаду та яке потрібне для цього обладнання
Помилки при приготуванні шоколаду
✔️ 10 індивідуальних письмових консультації, якими можна скористатися будь-коли. 1 консультація включає в себе один день необмеженої кількості запитань.
✔️ Доступ до закритого телеграм клубу, де кожен місяць ми будемо дарувати знижки на наше навчання (тільки для учасників клубу), розбирати помилки, ділитися порадами і нюансами, корисною інформацією про різні продукти та інвентар тощо.
9680 грн / 6690 грн
(економія 2990 грн)
Контакти
Зв'яжіться з нами для отримання допомоги.
© 2025. All rights reserved.
Політика конфіденційності