Збірник 50 рецептів "Корисні веган десерти від А до Я"

В ексклюзивному збірнику « Корисні веган десерти від А до Я» ми зібрали майже всі наші ТОПові рецепти корисних десертів. З ним ти навчишся з легкістю готувати 50 різних десертів без білого цукру, глютену та тваринних продуктів.

У книзі можна знайти рецепти для різних смакових уподобань, від простих солодощів до більш складних варіантів, ідеальних для особливих подій чи свят.

Представлені такі рецепти десертів як: шоколад, цукерки, батончики, печиво, кекси, пироги та торти. В рецептах використовуємо лише натуральні інгредієнти, такі, як фрукти, горіхи, насіння, рослинне молоко, какао продукти, натуральні підсолоджувачі та інші корисні замінники традиційних продуктів.

Книга підходить як для новачків, так і для досвідчених кулінарів, адже рецепти супроводжуються покроковими інструкціями, прописані різні заміни, що дозволяє створювати смачні десерти без стресу та розчарування. 100% робочі рецепти за якими виходить з першого разу!

Збірник - це гарно оформлена електронна книга в pdf форматі. Кожен рецепт йде з детальною покроковою інструкцією приготування та фото процесом.

Доступ до матеріалів назавжди, можна завантажити собі на будь-який зручний пристрій!

* Цей збірник, у якому ми зібрали 50 наших найкращих рецептів, має вигіднішу ціну порівняно з окремими збірниками з десертами, які представлені на сайті.

Що входить в збірник?

✔️50 рецептів (pdf файл), перелік десертів нижче на фото

Розгорнута теорія ( pdf файл)

  • Борошно з глютеном - види, сорти, особливості та користь

  • Борошно без глютену- види, особливості та користь

  • Крохмалі та камеді

  • Замінники яєць

  • Замінники молочних продуктів

  • Про різні види підсолоджувачів

  • Які рослинні олії/ жири краще використовувати у випічці

  • Часті помилки при приготуванні веган випічки!

  • Поради які допоможуть подружитися зі своєю духовкою!

  • Сода чи розпушувач?

Розгорнута теорія з шоколаду ( pdf файл)

  • Історія створення шоколаду

  • Що потрібно для створення корисного веган шоколаду

  • Як правильно обрати сировину для роботи та як зберігати

  • Зберігання готових шоколадних виробів

  • Темперування шоколаду та яке потрібне для цього обладнання

  • Помилки при приготуванні шоколаду

✔️ 10 індивідуальних письмових консультації, якими можна скористатися будь-коли. 1 консультація включає в себе один день необмеженої кількості запитань.

✔️ Доступ до закритого телеграм клубу, де кожен місяць ми будемо дарувати знижки на наше навчання (тільки для учасників клубу), розбирати помилки, ділитися порадами і нюансами, корисною інформацією про різні продукти та інвентар тощо.

9680 грн / 6690 грн

(економія 2990 грн)