Відповіді на питання, які часто ставляться
▪️Як проходить навчання?
Все наше навчання проходить онлайн. Окремі рецепти або збірники - це гарно оформлені електронні книги, які йдуть з детальним та покроковим описом приготування та фото процесом у вигляді pdf файлів. Після придбання всі файли можна зберегти собі на будь-який зручний пристрій. Також до кожного збірника та окремо рецепту входять консультації, якими можна скористатися будь-коли( на кожне навчання своя кількість консультацій). Тому, якщо виникнуть запитання їх можна задати написавши нам в директ в інстаграм.
▪️Якщо в мене зовсім не має досвіду приготування корисних десертів чи підійде мені ваше навчання?
Всі наші збірники з рецептами розраховані на початковий рівень вмінь. Якщо ти взагалі не маєш досвіду приготування корисних десертів, то ми рекомендуємо почати з більш простих рецептів які представлені в таких збірниках, як: « Корисні цукерки», «Корисні батончики», «Веган випічка», «Веган випічка без глютену». Плюс в збірники з випічкою входить розгорнута теорія по корисним веган десертам , яка допоможе тобі детально зрозуміти всі нюанси та тонкощі приготування корисних десертів. І тільки після освоєння більш простих рецептів, можна переходити до більш складних рецептів таких, як тарти, торти, рулети тощо.
▪️Які потрібні інгредієнти для приготування корисних десертів?
В своїх рецептах корисних десертів ми використовуємо достатньо звичайні продукти, які можна знайти майже в кожній крамниці. Також ми даємо перелік онлайн/офлайн крамниць з активними посиланнями, де можна придбати той чи інший інгредієнт по вигідній ціні. Основні інгредієнти в рецептах це різні безглютенові види борошна, крохмаль, більш корисні альтернативи білому рафінованому цукру( кокосовий цукор, еритрит, сироп агави, нераф.тростинний цукор), фруктові пюре, свіжі/заморожені ягоди, кокосова олія, олія виноградних кісточок, рослинне молоко та вершки, псилліум, горіхові пасти та горіхи, какао продукти: какао масло,какао терте, какао порошок.
▪️Який потрібен інвентар для приготування корисних десертів?
В основному інвентар потрібен базовий, який є майже на кожній кухні. Основний інвентар який буде потрібен - це силіконовий килимок для робочої поверхні, ваги кухонні, духова піч, занурювальний блендер, кавамолка, сотейник, качалка, силіконові лопатки, великі та маленькі миски 2-3 шт, велике та маленьке сито, харчовий термометр (потрібен для шоколаду, карамелі, начинок), різні форми силіконові/металеві для приготування того чи іншого десерту.
▪️Які підсолоджувачі ви використовуєте в своїх рецептах замість білого рафінованого цукру?
В своїх рецептах в основному ми використовуємо такі більш корисні підсолоджувачі, як: нераф.тростинний цукор, кокосовий цукор, еритрит, сироп агави, фініки. Майже кожен наш рецепт можна адаптувати під себе і готувати на тому підсолоджувачі, який ви вживаєте. Наприклад приготувати на одному еритриті/зусто або алюлозі. Є рецепти, які можна приготувати взагалі без цукру та цукрозаміника.
▪️Чи є у вас розстрочка оплати?
Так, будь-який рецепт або збірник вартістю від 2000 грн можна сплатити безвідсотково трьома частинами через Monobank або сервісом розстрочки від ПриватБанку.
▪️Для кого підходить ваше навчання?
Наше навчання підходять усім, хто прагне покращити своє харчування, вибираючи смачні та здорові десерти. Якщо ви:
✔️Веган або хочете спробувати веганську дієту.
✔️Маєте алергію на глютен/молочні продукти/яйця і дотримуєтесь певної дієти.
✔️Кондитер, який готує на замовлення в хоче внести в свій асортимент корисні десерти без глютену та білого цукру.
✔️ Кафе/кавʼярня, яка хоче поповнити своє меню корисними та актуальними десертами і придбати навчання для своїх кондитерів.
✔️Стежите за своїм здоровʼям, зменшуючи споживання білого цукру, глютену та молочних продуктів.
▪️Що ви використовуємо замість білого пшеничного борошна?
В рецептах без глютену в основному ми використовуємо такі види б/г борошна як: рисове, мигдальне та вівсяне. Але в кожному рецепті ми прописуємо ( де це можливо) на які інші ще види б/г борошна можна замінити. В збірнику « Веган випічка» всі рецепти приготовлені на спельтовому борошні, за бажанням можна замінити на цільнозернове пшеничне борошно, якщо вживаєте.
▪️Чи ви видаєте сертифікат о проходженні вашого навчання?
Так, від нас можна отримати електронний сертифікат. Для його отримання потрібно відправити нам в директ в інстаграм фото кожного десерту приготовленого вами зі збірника або окремого рецепту і розгорнутий відгук про дане навчання.
Контакти
Зв'яжіться з нами для отримання допомоги.
© 2025. All rights reserved.
Політика конфіденційності