Рецепт торту "Медовик вишня-брусниця"

Торт Медовик шоколадний «Вишня-брусниця» - дуже соковитий торт з цікавим поєднанням смаків та текстур. Тоненькі шоколадні коржі просочені ніжним вершково-ванільним кремом, між прошарками яких додані ще дві начинки ніжне вишневе кремю і бруснічне конфі, які створюють незабутній смаковий екстаз!

Рецепт йде в pdf форматі, з детальною покроковою інструкцією та фото процесом.

Рівень складності: професійний!

Доступ до матеріалів назавжди, можна завантажити собі на будь-який зручний пристрій!

  • Що навчишся готувати:

  • Шоколадні тоненькі коржі без глютену

  • Вершкове веган масло

  • Веган крем-сир

  • Повітряний крем на основі крем-сиру

  • Начинку конфі «Бруснична»

  • Начинку кремю «Вишнева»

  • Робити рівний та високим тортик

✔️ 2 індивідуальні письмові консультації, якою можна скористатися будь-коли. 1 консультація включає в себе один день необмеженої кількості запитань.

✔️ Доступ до закритого телеграм клубу, де кожен місяць ми будемо дарувати знижки на наше навчання (тільки для учасників клубу), розбирати помилки, ділитися порадами і нюансами, корисною інформацією про різні продукти та інвентар тощо.

1750 грн